مقالات
صفحه :   1  2  3 
موارد یافته شده : 21     
خواص گلاب؛
گلاب به مایعی شفاف، بدون رنگ، خوشبو و معطر گفته می شود که از گل رز محمدی به دست می آید و به عنوان گران ترین اسانس در دنیا شناخته می شود.
روغن گل سرخ عموماً به عنوان ملکه روغن ها شناخته شده است. و از اولین روغن هایی است که در قرن دهم میلادی به وسیله ابوعلی سینا، طبیب ایرانی تقطیر شد.
خواصی که گل سرخ ( گل محمدی) برای زیبایی دارد واقعا شگفت انگیز است. در تهیه بسیاری از لوازم آرایشی و زیبایی گران قیمت از گل سرخ استفاده می شود. در زیر چندی از خواص زیبایی گل سرخ را برای شما بیان می کنیم. گل سرخ ( گل محمدی)
گل محمدی بین سال های ۱۲۵۴ و ۱۲۷۶ از ایران به قاره اروپا راه یافت. محصول عمده این گل،گلاب، اسانس و گلبرگ خشکاست که از آن در صنایع دارویی، عطرسازی ، فرآورده های بهداشتی، آرایشی و صنایع غذایی استفاده می شود.
اوایل فصل بهار، فصل گل های محمدی هست و راحت می توان این گل را تهیه کرد.
گل محمدی در ایران معمولاً در مناطق مرتفع و خشک کشت می گردد (ارتفاعات بین 2 تا 3 هزار متر از سطح دریا) و استانهای اصفهان (کاشان)، کرمان، کرمانشاه، فارس و آذربایجان شرقی از تولیدکنندگان اصلی گل محمدی در کشور می باشند. تولید یک لیتر اسانس گل محمدی نیازمند استفاده از چهار تن گلبرگ است و به همین دلیل محصولی بسیار گرانبهاست.
Rosa در لاتين به معناي گل سرخ مي باشد. از آغاز تاريخ، گل سرخ بيش از همه گلها در قلوب بشر جاي گرفته و از وقتي که مردم از زيبايي درخشان گل، آگاهي يافته اند، گل سرخ يک سرو گردن از آنها بلند تر بوده است.
در ابتدا زمین را با تراکتور شخم زده و ردیف هایی به صورت زیر جهت کاشت نهال گل محمدی ایجاد می کنیم.
ایرانیان از نخستین کسانی هستند که از گذشته های دور به ویژگی های خوراکی و درمانی گل محمدی پی برده اند. طبق اسناد بین المللی، مبداء تولید گلاب، " ایران" و مبداء تولید اسانس گل محمدی و عصاره گل برگ های تازه، " یونان" ذکر شده است
گل محمدی یکی از گونه های گل سرخ (رُز) است و متعلق به گیاهان خانواده Rosaceae و نام علمی آن Rosa damascene می باشد.
گزارش تصویری
باغ گل محمدی 5
باغ گل محمدی 4
باغ گل محمدی 3
پیام روز
نظرسنجی
آمار سایت
افراد آنلاین :
5
بازدید امروز :
28
بازدید دیروز :
240
بازدید کل :
92324